OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Úvod » E-shop - Ochrana osobních údajů, travnik-realizace.cz

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost MLD s.r.o. je registrovaným správcem osobních údajů, reg č. subjektu: 00056620, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost MLD s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


 

 

Co s trávníkem v říjnu?

 


 Krtek, hryzec?

víme jak na něj! Usmívající se
likvidace hryzce v zámeckém parku

 

 Trávníková hnojiva, celoroční plány hnojení


Netkané a tkané mulčovací textilie


Infekční onemocnění v trávníku

Plevel v trávníku

Profesionální rozmetadla a sečky Spyker

Plastové obrubníky pro okraje trávníků a okrasné záhony

Profesionální technika pro zakládání a údržbu trávníků

Řízeně uvolňovaná hnojiva 
           Partnerský web
Jednorázová prostěradla


 Náš TIP          

Nejprodávanější zboží:
Mulčovací netkané textilie
Role a balíčky
Trávníková hnojiva
Hobby zahradní obrubník
Profesionální obrubníky Garden Diamond


 

 

 


   zahradní technika



Inzerce
zahradní techniky